Tannbleking

Prissammenligning på tannbleking hjemme og hos tannlege

Uansett hvilken bransje eller nisje man snakker om, så vil det som regel være billigere å gjøre det selv enn å få noen eksperter til å gjøre jobben for deg. Dette gjelder også når det kommer til tannbleking hjemme, men her er prisforskjellen enorm dersom man velger å gjøre dette selv. Det finnes massevis av velegnede produkter for bleking av tenner hjemme, som bare koster en brøkdel av prisen til hva det gjør med en tannlegetime. Men vil den lave prisen gi deg like gode resultater? Det korte svaret på det spørsmålet, er ja.

Så mye koster det å bleke tennene hos tannlegen

Også i tannlegemarkedet er det forskjell på kostnadene, alt avhengig av hvilken tannlege du velger å gå til. Også om det er en offentlig eller en privat tannlege. Men uavhengig av dette så vil det uansett være ekstremt mye dyrere å utføre en tannbleking hos en tannlege enn hva det er å gjøre det hjemme. Typisk pris for å bleke tennene hos tannlegen er fra 5000 kroner og oppover. Hos enkelte tannleger må du ved full behandling regne med å betale det dobbelte!

Det er med andre ord snakk om ekstreme priser, som de færreste har råd til. Enkelte tannleger tilbyr deg også å la deg utføre tannblekingen hjemme selv, etter at du har vært hos dem til en rimelig undersøkelse. Men da må du regne med å betale fra 1500 kroner og oppover for de nødvendige produktene og utstyret – og denne prisen gjelder per kjeve. De fleste vil derfor måtte regne med ekstreme utgifter for å få de hvite tennene som man sikler etter.

Og så mye koster det å bleke tennene hjemme

Når man snakker om tannbleking hjemme, så er det til langt hyggeligere priser. Her vil man kunne få de hvite tennene for så lite som 300 kroner, og da med den samme tryggheten og de like gode resultatene som man får hos tannlegen. Et av de billigste produktene på markedet, er Supero Pro – Whitening Strips. Disse koster kun 328 kroner og gir deg både en tannblekingspenn og tannblekestrips for pengene. Det holder til syv behandlinger, noe som vil gi deg merkbare resultater. For deg som vil ha enda hvitere tenner så kommer også denne behandlingen i 14-pakning for kun en hundrelapp ekstra.

Men hjemmebleking kommer i ulike varianter og prisklasser. Et litt dyrere sett, som har en pris på 695 kroner, lar deg bleke tennene gjennom tannskinner og tannblekingsgele. Dette er en meget kjent metode for å få hvitere tenner, og er blant annet anbefalt av amerikanske tannleger. Et slikt sett vil gi deg meget gode resultater på kort tid, og det er meget enkelt å bruke. Og som du skjønner, så sparer du svært mange tusenlapper på å gjøre dette selv fremfor å få tannlegen din til å gjøre det.

Minst like gode resultater

Og så var det resultatene, da. Mange tenker automatisk at når man betaler mange tusen for at en tannlege skal bleke tennene dine, så kan man umulig få gode resultater med hjemmeblekingsprodukter. Men utallige testpersoner og kunder kan ikke ta feil, og man vil merke resultater allerede etter få dager. Den største forskjellen på behandling hjemme og hos tannlegen, er at hjemmebleking gir resultater over tid. Man vil her oppleve en gradert forskjell fra første behandling til siste, mens en tannlege gir mer intensive behandlinger.

Det gjør at man ved hjemmebleking av tenner kan styre resultatet selv. Man behøver ikke å følge hele behandlingen, og kan simpelt gi seg når man synes at man har fått tenner som er hvite nok.