Refinansiering av gjeld

Refinansier dine dyre smålån og annen gjeld

Når rentene er så lave som de er i dag, så kan det være en god ide å refinansiere dine dyre smålån og kredittkort..

Gjør du det kan du spare hundrevis av kroner hver måned, og noen ganger titusener over lånets løpetid.

Hvis din nåværende rente på billån er over 6 prosent, kan det være lurt å undersøke refinansiering av gjeld.

I motsetning til å refinansiere ditt boliglån eller til å konsolidere kredittkort balanserer, refinansiering bilen lån er vanligvis rask, enkel og smertefri. Ingen vurdering vil være nødvendig. Og som regel er det minimal, om noen, avgifter.

Men refinansiering er ikke for alle. Det er fornuftig hvis, siden den opprinnelige lån, finner du deg selv i ett eller flere av disse fem situasjoner:

Rentene har falt. Hvis rentene har falt mer enn et par punkter siden kjøpe bilen din, kan du spare litt penger. Refi priser anses brukte bilen lån og som sådan prisene som regel er høyere enn ny-billån. Husk, selv et prosentpoeng eller to kan gjøre en stor forskjell over lånets løpetid.

Du kan raskt finne auto lån renter i ditt område på våre oppdaterte rentetabeller.
Kreditt score er blitt bedre. Hvis du hadde noen negativer på kreditt rapporten – eller hadde ingen historie med kreditt – når du kjøpte bilen, men kreditt er sunnere nå, kan du kvalifisere for en lavere rente. Rentene på 18 prosent eller mer for forbrukere med en tynn kreditt historie er vanlig.

Flere måneder på gang betalinger kunne lokke en utlåner til å refinansiere det lånet til en lavere pris. Steve Schooff, en talsmann for Capital One Auto Finans, sier forbrukerne bør sjekke deres kreditt score før refinansiering gjennom gratis og bør ta muligheten til å se din kreditt score.

Du fikk ikke din beste prisen når du kjøpte. Bare fordi du hadde en høy kreditt score og plettfritt kreditt historie betyr ikke at du fikk den beste prisen du kan ha mottatt da du kjøpte bilen. Forhandler-hentet kjøretøy lån ofte bære en høyere rente enn forbrukeren fortjener fordi forbrukeren rett og slett ikke vet bedre. De ekstra pengene er et overskudd kilde til forhandleren, som rust-korrektur eller utvidede garantier. Når dette blir oppdaget i ettertid, kan det lønne seg å refinansiere.

Din personlige økonomiske landskapet har forverret. Hvis du har hatt et økonomisk tilbakeslag og trenger å redusere utbetalingene, refinansiering kan være en løsning ved å øke løpetiden på lånebetingelser, og dermed redusere den månedlige innbetalingen.

Din bil leieavtale utløper og du ønsker å kjøpe bilen. Når du oppfyller vilkårene i en leieavtale, du vanligvis har muligheten til å kjøpe bilen.

Finne en utlåner som refinansierer er det enkleste trinnet i prosessen. Kreditt fagforeninger gjør en stor bedrift i bilen lån refinansiering, og de har penger å låne ut. Du må åpne en brukskonto eller sparekonto i en hvis ikke allerede er medlem. Ved hjelp av Bankrate auto rente søkemotor, kan du legge inn ditt postnummer og finne banker i ditt område som tilbyr refinansiering og deres priser.