Billig forbrukslån

Billige forbrukslån

Folks utgifter ved hjelp av kontaktløse «pek og gå» kortbetalinger har toppet £100 millioner i måneden for første gang, industri viser tallene.

En rekord £ 109.2 millioner ble brukt på kontaktløse kort over mars, noe som er mer enn en tredobling av £ 35.300.000 verdt av utbetalinger ved hjelp av denne metoden mars 2013 sa den britiske Kort Association.

Seks betalinger er nå gjort hvert sekund i Storbritannia av mennesker ved hjelp av kontaktløse kort-teknologi, som gjør det mulig for forbrukerne å betale for lav verdi elementer bare ved å sveipe et kort på en leser og vanligvis uten å måtte taste inn en PIN-kode.

Innkjøp opp til £20 med et forbrukslån kan lages på denne måten, selv om den gjennomsnittlige verdien av en kontaktløs transaksjon £ 6,46, i henhold til det britiske kort Association, som er handels organ for betalinger industrien i Storbritannia.

42,4 millioner kontaktløse kort i UK
Den siste totaltallet for kontaktløs utgifter i mars er en økning på £ 22.2 millioner på forrige måned.

Mer enn 42,4 millioner kontaktløse kort er i omløp i Storbritannia og rundt én av tre kortholdere eier et kort som er aktivert med kontaktløs teknologi.

Noen bekymringer har blitt reist om sikkerheten til kontaktløse kort, men den britiske Kort Association sa tilfeller av svindel er «ekstremt sjeldne».

Det sies at for ekstra beskyttelse mot svindel, kortholdere vil ved behov bli bedt om å angi PIN-koden for å verifisere en transaksjon.

Det sa forbrukere er ikke ansvarlig for misbruk av kort, men de bør rapportere et tapt eller stjålet kort til kortutsteder snarest mulig.

Kontaktløse kort ‘en praktisk måte å betale »
Den britiske Kort Association sa kortbetalinger kan bare tas når noen setter sine kort noen få centimeter fra kortleseren.

For å sikre at du unngår betalingen blir tatt fra feil kort, det sa at det er «alltid en god ide» å ta kortet ut av lommeboken din for å røre leseren.

Tami Hargreaves, leder for kontaktløs på Barclaycard, sa virksomheten forventer Barclays og Barclaycard-kunder til å bruke nesten £ 600 millioner i kontaktløse betalinger i løpet av 2014, noe som er dobbelt så mye de brukte å bruke denne betalingsmåten i fjor.

Graham Peacop, administrerende direktør i det britiske Kort Association, sa: «kontaktløs teknologi er en rask, enkel og sikker måte å betale med kort.

«Enten det er for å kjøpe en kopp kaffe eller betale for en tur på bussen, dagens tall viser at forbrukerne å stemme med sine lommebøker og finne kontaktløse kort en veldig praktisk måte å betale.»

Ny inn-/utbetalinger tjeneste lansert
Kunngjøringen ble gjort på samme dag som den Payments Council lanserte sin nye inn-/utbetalinger mobiltelefon betalinger tjeneste, noe som gjør det lettere for folk å overføre penger uten en lommebok i det hele tatt.

Inn-/utbetalinger, uttales «pay em», har blitt beskrevet som den første bransjeomfattende samarbeid i Storbritannia som potensielt kan knytte opp hver bankkonto med et mobilnummer.

Folk kan bruke tjenesten til å overføre penger bare ved hjelp av andres mobilnummer og uten å kjenne sin kontonummer og sorteringskode.

Tjenesten kan brukes av kunder i Bank of Scotland, Barclays, Cumberland Building Society, Halifax, HSBC, Lloyds Bank, Santander, TSB og Danske Bank, som betyr at det er i utgangspunktet tilgjengelig for 30 millioner mennesker.

Ved utgangen av året, vil totalt 40 millioner mennesker være i stand til å få tilgang inn-/utbetalinger, når flere banker har kommet om bord.